Klik hier voor: Nieuwsberichten

9 mei trainen op Landsard

Na de big-end revisie van het motorblok moet het weer zorgvuldig ingereden worden. Dat doen we vandaag op Landsard, waar we een dagje trainen met Jeff en Reinier.

Dat betekent 2 sessies rustig aan doen en tussendoor af laten koelen. Dat kun je goed aan Peter en Jeroen overlaten, die alles stipt volgens de procedure uitvoeren. In de derde sessie wordt het geduld van Jeroen eindelijk beloond en mag hij weer voluit. Met een big smile komt hij na een tijdje weer binnen, de motor voelt veel beter dan voor de revisie.

De set up wordt nog wat aangepast en na nog een paar trainingssessies pakken we tevreden de spullen weer in. Nog een keertje trainen met Chris Mailiepaard, en dan op naar de wedstrijd van 9 juni op Landsard!

Training en les op Berghem, 7 april 2013

De laatste mogelijkheid voor een goede training, die hebben we dan ook helemaal benut! Met Mike en Jeffrey getraind onder begeleiding van Chris Maliepaard. Toch weer de rondetijd naar beneden kunnen bijstellen! Deze week de laatste voorbereidingen, nog wat sleutelwerk en de laatste spullen bestellen, en dan vrijdag op naar Duitsland voor de GK2 in Emsburen!

1 april: Training op Berghem

Koud, maar wel droog en zonnig; prima trainingsomstandigheden. Met Mike, Jeffrey en Kyle getraind op Berghem. De set up weer wat bijgesteld, en mooie vooruitgang in de rondetijden.

Nog 2 weken te gaan voor de wedstrijd in Emsburen!

 

2 maart: Training op Landsard

Vandaag hebben we lekker getraind in Eindhoven. Prachtig droog weer en veel snelle karts op de baan. Weer gereden op de wedstrijdbanden en een paar verschillende set-ups getest. Uiteindelijk weer 1,6 seconden verbeterd, dus een prima resultaat.

Deze week de kart poetsen en alles voorbereiden voor de race van aankomende zondag in Spa, België!

 

 

17 februari, geen race maar een training!

Helaas was de pre seizoensrace van vandaag afgelast. Dat gaf ons wel de kans om nog een keer lekker te trainen, samen met Kyle en Mike, onder begeleiding van Jaco Paauwe. De wedstrijdbanden uitgeprobeerd en de powervalve getest. Een mooie dag, met eindelijk weer eens een droge baan en een lekker sfeertje met elkaar!

 

Voorbereiden voor de pre seizoensrace 17 februari 2013

Op 12 januari en 3 februari heb ik met Mike en Jeffrey onder begeleiding van Chris Maliepaard getraind op Emmen. De eerste training nog in de junior setup. Het was een koude dag, het vroor de hele dag, maar er stond geen wind en de zon scheen. Prima training gehad.

Daarna heeft Jaco Paauwe mijn kart omgebouwd naar de senior uitvoering. Hiermee heb ik zondag 3 februari getraind, weer een koude dag, maar nu met wind en regen. Verschillende aannpassingen gedaan en lekker gereden, weer onder goede begeleiding van Chris Maliepaard. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen staat voor de deur! Nog anderhalve week en dan gaan we naar Emmen voor de pre seizoensrace van de GK4!

 

 

 

2 december 2012

De eerste training in de Birel. Ondanks de hagel en de kou lekker kunnen rijden en wennen aan mijn nieuwe kart. De nieuwe Unipro laptimer geeft veel meer inzicht in mijn rondetijden, temperatuur, toerental, km per uur en het aantal gereden rondes. Samen met Mike Bartels, Kyle Tannenbaum en Jeffrey van Onselen, onder begeleiding van Jaco en Menno Paauwe.

25 november 2012

Mijn nieuwe Birel opgehaald bij Jaco Paauwe. Hij ziet er super uit en de motor klinkt lekker.

 

 

November 2012

Oprichting van de club van 100 Jeroen Buurman racing en meteen de eerste sponsor binnengehaald: Notaris Mantel en Overtoom! Nu nog de bankzaken regelen en de sponsors benaderen.

 

Augustus 2012 De eerste kennismaking met de Rotax Max junior.

Samen met Mike Bartels en Jeffrey van Onselen hebben we onder begeleiding van Jaco Pauwe van Paauwer racing een prachtige dag gehad en heerlijk gereden. Het was echt genieten van de snelheid!

http://www.paauwerkartracing.nl/

 

Juli 2012 Geweldig, op de GK 4 in Berghem haal ik de 2e plaats! Een superrace gereden!

Zaterdag getraind in de stralende zon, en zondag begonnen we in de regen. Maar ik doe niets liever dan regenrijden, en ik reed scherpe tijden in de vrije training en de kwalificatie.

In alle 3 races werd ik 2e!

 

Juni 2012 Training gehad samen met Mike Bartels onder begeleiding van Chris Maliepaard. Lekker getraind en mijn rondetijden aangescherpt. Het motorblok wordt nagekeken en helemaal goed afgesteld.

April 2012  Samen met Jesper Hofland  heb ik een kartdemonstratie geven op de GP Enkhuizen. Achter de safetywagen hebben we 2 keer een paar supersnelle rondes over het stratencircuit geraced. Een fantastisch evenement, mét een meet and greet met Tim Coronel. Bedankt Edwin Wiepking van Topdak (www.topdak.nl) voor deze mooie samenwerking tussen de organisatie van dit prachtige evenement en Koetsier waardoor dit mogelijk was!

 Jeroen met Tim Coronel

 

Geef een reactie